Terug

Shake & Vape e-liquid kopen

Shake & Vape e-liquid kopen

Shake & Vape gaat binnenkort verdwijnen!

Vanaf juni 2019 gaan wij stoppen met de verkoop van Shake & Vape producten. Dit door een nieuw verbod in Nederland op Shake & Vape artikelen. Hierdoor kan het zijn dat sommige producten niet meer op voorraad zullen zijn. Heeft u interesse in producten die niet meer voorradig zijn vóór juni 2019? Neem dan contact met ons op via contact@nldamp.nl.

Shake & Vape e-liquid kopen

Een nieuwe trend in het elektronisch roken is Shake & Vape. Zeker voor de dampers die gewend zijn om te dampen met een lager nicotinegehalte is het gebruik van Shake & Vape zeer interessant. Naast dat deze smaken vaak voller zijn dan van standaard e-liquids, is het ook vaak goedkoper omdat Shake & Vape in grotere flessen wordt geleverd.

Wat is Shake & Vape e-liquid

Shake & Vape is e-liquid zonder nicotine. Echter kun je aan de e-liquid van Shake & Vape zelf nicotine toevoegen zodat je een eigen sterkte realiseert. Shake & Vape wordt altijd geleverd in grote flessen e-liquid, meestal van 50 ml. In de fles zelf zit echter nog extra ruimte voor een nicotinebooster (een smaakloze e-liquid met een hoger nicotine). De smaak van Shake & Vape is precies gebalanceerd zodat deze met deze nicotinebooster gebruikt kan worden.

Hoe gebruik ik Shake & Vape e-liquid

Naast een grote fles Shake & Vape e-liquid, kun je naar wens een nicotinebooster toevoegen. Let wel op de verhouding van de booster in combinatie met de Shake & Vape. Als voorbeeld de volgende rekensommen.

  • Een 50ml Shake & Vape + 10 ml 18mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 3mg/ml nicotine
  • Een 50ml Shake & Vape + 10 ml 12mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 2mg/ml nicotine
  • Een 50ml Shake & Vape + 10 ml 6mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 1mg/ml nicotine
  • Een 50ml Shake & Vape + 10 ml 0mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 0mg/ml nicotine

Dus ben je bijvoorbeeld gewend om te dampen op 3mg, dan voeg je een 18mg nicotinebooster toe aan je e-liquid, schudden maar en klaar! Wil je Shake & Vape in een hoger nicotinegehalte gebruiken dan 3mg, dan kun je daarbij gebruik maken van naald of petflessen om zelf je samenstelling te mengen. Echter kan hierbij de originele smaak, zoals deze is bedoeld door de producent, niet worden gegarandeerd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
NLDamp 9,1 / 10 - 1517 Beoordelingen @ KiYoh
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen