E sigaret vloeistof kopen – Alle informatie over de vloeistof voor je e-sigaret!

E sigaret vloeistof kopen – Alle informatie over de vloeistof voor je e-sigaret!

Een zoektocht naar de lekkerste e-sigaret vloeistof begint hier. Met een zeer uitgebreid assortiment aan vloeistof voor je e-sigaret, bieden wij voor iedere damper wat wils! Lees verder op deze pagina en ontdek meer over de verschillende e-sigaret vloeistoffen.

Een zoektocht naar de lekkerste e-sigaret vloeistof begint hier. Met een zeer uitgebreid assortiment aan vloeistof voor je e-sigaret, bieden wij voor iedere damper wat wils! Lees verder op deze pagina en ontdek meer over de verschillende e-sigaret vloeistoffen.

Wat is e-sigaret vloeistof en hoe gebruik ik deze in combinatie met de elektrische sigaret?

E-sigaret vloeistof is de vloeistof die wordt gebruikt in de e-sigaret. E-sigaret vloeistof wordt ook wel e-liquid, dampvloeistof of elektronisch roken vloeistof genoemd. Al deze woorden betekenen exact hetzelfde.

De elektronische sigaret is het hulpmiddel voor het verdampen van de e-sigaret vloeistof. Schenk de e-sigaret vloeistof in de clearomizer en start met het verdampen van de e-sigaret vloeistof. Deze vloeistof is beschikbaar in vele verschillende smaken. Meer hier over vertellen we hier onder.

Welke verschillende smaken aan e-sigaret vloeistof zijn er?

Op onze website bieden wij zes verschillende categorieën e-sigaret vloeistof aan namelijk:

Wil je direct naar het overzicht van de verschillende categorieën e-sigaret vloeistof? Klik dan op de knop hier onder.

 E-sigaret vloeistof smaken

Zoals je ziet is e-sigaret vloeistof er in verschillende smaken. Naast dat je deze smaken afzonderlijk van elkaar kunt bestellen, zijn deze ook zeer goed met elkaar te mengen waardoor je zelf je lekkerste e-sigaret vloeistof maakt.

Wat zijn de meest populaire e-sigaret vloeistoffen?

Voor iedere categorie e-sigaret vloeistof, hebben wij een top 10 samengesteld van naar onze mening de lekkerste. Wil je direct een goed overzicht van welke smaken wij het beste vinden? Ga dan direct naar één van deze categorieën.

Welke merken e-sigaret vloeistoffen zijn er?

Waar bestaat e-sigaret vloeistof uit?

In de vloeistof worden verschillende stoffen toegevoegd. Wij hebben speciaal voor u de verschillende stoffen die zijn verwerkt in onze e-sigaret vloeistof op een rijtje gezet:

Propyleenglycol (PG)

Propyleenglycol (PG). Deze stof wordt gebruikt voor het binden van de verschillende ingrediënten en daarnaast produceert het de zichtbare rook. Daarnaast zorgt Propyleenglycol (PG) voor het gevoel dat je aan het roken bent. De naam van deze stof doet denken aan een onbekend goedje en roept veel vraagtekens bij mensen op. Wist je dat Propyleenglycol goedgekeurd is door de wereld voedsel en waren autoriteiten en dat deze verwerkt wordt in allerlei producten zoals Cakemix en Cola.

Aroma's

Aroma's die verwerkt zitten in e-sigaret vloeistof zorgen voor de smaak van de E-Liquid. Zoals eerder is verteld is E-Liquid in alle varianten en smaken verkrijgbaar zoals tabak smaken en fruit smaken. Een andere naam voor dit Aroma is smaakstoffen. Zonder deze smaakstoffen zal de gebruiker nooit kunnen genieten van al die heerlijke smaken.

Vegetable Glycerine (VG)

In het Nederlands vertaald is dit plantaardige glycerine. Deze stof zit niet in alle E-Liquid verwerkt maar wel in het overgrote deel van de E-Liquid. Deze stof zorgt voor extra damp en zorgt daarnaast ook voor de binding van de verschillende ingrediënten.

Nicotine

De gebruiker van E-Liquid heeft zelf invloed om wel of geen nicotine te gebruiken. Nicotinegehaltes zijn afgestemd op de behoefte van de klant. Let op dat nicotine een schadelijke stof is en dat hier voorzichtig mee om dient worden te gaan. Het is nooit bewezen dat nicotine een kankerverwekkende stof zou zijn, maar het vertraagd wel het herstel van de cellen. De meest gebruikte nicotinegehaltes zijn:

  • 0 mg Helemaal zonder nicotine, puur smaak!
  • 6 mg Vergelijkbaar met light sigaretten
  • 12 mg Vergelijkbaar met normale sigaretten
  • 18 mg Vergelijkbaar met zware shag

 

tabak smaken

fruit smaken

mint smaken e-liquid

zoete e-liquid smaken

drank e-liquid smaken

mix e-liquid smaken

Reacties

  1. H de Jager H de Jager

    Zeg me welke e-sigaret ik moet nemen met nicotine als een normale sigaret! En wat kost dan het totaal plaatje van een van de betere e-sigaretten !!Help!!

  2. Hanneke Bergen Hanneke Bergen

    Ik ben nu eindelijk zover dat het echt tijd is om te stoppen met roken. Door het roken is mijn energie niveau helaas behoorlijk gedaald en hier wil ik wat aan gaan doen. Maar zomaar stoppen met roken, lukt me helaas niet. Nu heb ik sinds een week de e-sigaret in gebruik. blijkbaar had ik de e-sigaret niet goed inelkaar gezet toen ik de e-liquid aan gevuld had, waardoor ik het vloeistof rechtstreeks in mijn mond kreeg. Is dit schadelijk? Ik hoor het graag.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden