Terug

Voopoo

Filters

 • Voopoo - Argus Pro Startset

  Een krachtige 80W e-sigaret met een interne 3.000 mAh batterij. Werkt met PnP POD's en coils van Voopoo.

  41,99

  0
 • Voopoo - Drag Max Startset - 2ML

  De DRAG MAX startset van Voopoo is een krachtige E-sigaret met verschillende beveiligingen en maakt gebruik van de PnP POD's van Voopoo.

  61,99

  0
 • Voopoo - Pnp Coils

  PnP-coils (per 5 stuks) voor diverse e-sigaretten van Voopoo.

  16,99

  0
 • Voopoo - V.Thru - Startset

  25W pod-systeem met ingebouwde 900 mAh batterij. Twee navulbare pod's meegeleverd en beschikbaar in vijf kleuren.

  26,99

  0
 • Voopoo - Argus Air Pods

  Deze POD's zijn geschikt voor de VOOPOO Argus Air E-sigaret. De POD's zijn verkrijbaar in twee varianten en worden geleverd per twee stuks.

  7,99

  0
 • Voopoo - V.Suit - 40W Startset

  Een 40W e-sigaret met een interne 1.200 mAh batterij. Werkt met PnP-POD's en -coils van Voopoo. Beschikbaar in vijf kleuren.

  32,99

  0
 • Voopoo - V.Thru POD - 2ML

  Vervangende/extra 2ml pod's (navulbaar) voor de Voopoo V.Thru e-sigaret.

  7,99

  0
 • Voopoo - Argus Startset

  Een krachtige 80W e-sigaret met een interne 1.500 mAh batterij. Werkt met PnP POD's en coils van Voopoo.

  36,99

  0
 • Voopoo - TPP Coils

  De VOOPOO TPP coils zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met de TPP pod. Geleverd per 3 stuks in een weerstand naar keuze.

  9,99

  0
 • Voopoo - Drag S Mod POD

  Navulbaar POD-systeem van Voopoo met een instelbaar vermogensbereik van 5 tot 60W op basis van een ingebouwde 2.500 mAh batterij.

  44,99

  Niet op voorraad

Voopoo

Sinds de oprichting van Voopoo geloven ze in de kracht van technologie, dat mensen een plezierig en gezonde levensstijl kan bezorgen. Vandaar dat Voopoo blijft streven naar doorbraak en innovatie van technologie, om zo bij te dragen aan de bevordering van de levenskwaliteit van de menselijke samenleving. Modieus uiterlijk en professionele service om te voldoen aan de behoeften van gebruikers met de beste productervaring.

Hoe Voopoo tot stand is gekomen

Het bedrijf dat de Voopoo e-sigaret bedacht, genaamd ICCPP, begon in 2010 toen de oprichters bezig waren met onderzoek en ontwikkeling van materialen en elektronica die ook gebruikt worden in de medische en industriële automatie industrie. In 2016 werd door ICCPP de naam VOOPOO bedacht en kochten zij het bedrijf Woodyvapes over, een high-end elektronische sigaretten merk uit de Verenigde Staten.

In 2017 had het oprichtersteam van Voopoo eindelijk GENE FAN-chip onderzocht en ontworpen samen met het chipbedrijf van GENE na 3 jaar hard werken. In hetzelfde jaar bracht Voopoo zijn meesterwerk op de markt, de DRAG e-sigaret met een snelheid van 0,025 sec. Wat een gloednieuwe ervaring biedt aan bijna 4 miljoen gebruikers in ongeveer 200 landen over de hele wereld.

De beste producten

Enkele van de bekendste producten van Voopoo:

Voopoo hoopt de beste producten met de beste gebruikservaring te creëren, dit in combinatie met vertrouwen en liefde.

Na jaren van ontwikkeling heeft Voopoo een wereldwijde reputatie opgebouwd als één van de grootste en belangrijkste merken in de categorie e-sigaretten en vapes.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen