Terug

El Patrón Shake & Vape

Na een intens gevecht met de regering, politie en andere tegenstanders van deze beruchte man, is de politie erin geslaagd hem te betrappen en de smaken terug te geven aan de professor. De professor heeft de smaken vrijgegeven.

Filters

    Geen producten gevonden...

El Patrón Shake & Vape

Het verhaal van El Patrón

Bogota, Colombia, waar het allemaal begon. Een professor die aan de Universidad Nacional de Colombia werkt heeft aan een paar fenomenale smaken gewerkt. "Deze smaken zullen een groot succes zijn!", Zei de professor. Een beruchte man hoorde over deze smaken en werkte aan een plan om die smaken te stelen.

Na veel geweld is deze beruchte man erin geslaagd de smaken te stelen. De zes smaken, gestolen, verdwenen!

Na een intens gevecht met de regering, politie en andere tegenstanders van deze beruchte man, is de politie erin geslaagd hem te betrappen en de smaken terug te geven aan de professor. De professor heeft de smaken vrijgegeven, zodat iedereen ze kan uitproberen.

De beruchte man zit nu in de gevangenis. Zijn naam is eL PatRón.

El Patrón Shake & Vape Liquid 50ML Kopen

Na het lezen van dit verhaal ben je natuurlijk benieuwd naar de smaken van eL PatRón. eL PatRón wordt geleverd in flessen met daarin 50ML e-liquid. Hierbij is een ruimte van 10ML overgehouden voor het toevoegen van een nicotinebooster. Voeg hierbij een nicotinebooster van 18mg toe en je krijgt een 60ML e-liquid met een nicotinegehalte van 3mg. Alle smaken van eL PatRón Shake & Vape e-liquid zijn verkrijgbaar op onze website. Wil je meer weten over Shake & Vape? Lees dan onze handleiding

De smaken van eL PatRón e-liquid juice

El Patron bestaat uit een zestal smaken met ieder zijn eigen unieke smaak. Alle Shake & Vape e-liquids hebben een PG/VG gehalte van 30/70. Klik op de naam van de smaak om direct naar het product te gaan.

eL PatRón La Puta

Op zoek naar opwinding! La Puta is klaar om u weg te jagen met zijn sensuele en 'sappige' bramenaroma. De Blackmint biedt enige afkoeling in deze intense mix.

eL PatRón Plata

Stelt u zich eens voor, een luxueus, zonnig vakantieresort, aan de bar met een heerlijke, dorstlessende cocktail van aardbei en limoen. Nog eentje alstublieft!

eL PatRón Plomo

Als je van grote avonturen houdt, dan is Plomo degene voor jou! Een sterke, fruit-smakelijke combinatie van perzik en limoen met een verrassende twist!

eL PatRón El Diablo

Recht uit de onderwereld is deze duivelse mix lang een geheim gebleven. Exotische aroma's zoals mangosteen en lychee, vermengd met gewaagde smaken zoals anijs en eucalyptus, maken van El Diablo een werkelijk buitengewone smaakervaring.

eL PatRón Tranquilo

Tranquilo, tranquilo! Doe het rustig aan, ontspan en ontspan, neem een slokje van uw groene thee. Vergeet al uw zorgen met pittige gember en cactus.

eL PatRón Explosivos

Krachtige perzik-, aardbei- en limoenaroma's. Een ongeëvenaarde explosie van heerlijke smaken! De bubblegum sugar rush zal je hoofd zeker doen ontploffen.

Nog niet overtuigd van El PatRón? Probeer het uit en laat ons zeker weten wat je er van vindt!

Alle smaakbeschrijvingen zijn vertaald van de website van eL PatRón

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
NLDamp 9,1 / 10 - 1630 Beoordelingen @ KiYoh
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen