Terug

Wat is Shake & Vape

Bekijk alle Shake & Vape voor de Belgische consumenten

Shake & Vape e-liquid kopen

Een nieuwe trend in het elektronisch roken is Shake & Vape. Zeker voor de dampers die gewend zijn om te dampen met een lager nicotinegehalte is het gebruik van Shake & Vape zeer interessant. Naast dat deze smaken vaak voller zijn dan van standaard e-liquids, is het ook vaak goedkoper omdat Shake & Vape in grotere flessen wordt geleverd.

Wat is Shake & Vape e-liquid

Shake & Vape is e-liquid zonder nicotine. Echter kun je aan de e-liquid van Shake & Vape zelf nicotine toevoegen zodat je een eigen sterkte realiseert. Shake & Vape wordt altijd geleverd in grote flessen e-liquid, meestal van 50 ml. In de fles zelf zit echter nog extra ruimte voor een nicotinebooster(een smaakloze e-liquid met een hoger nicotine). De smaak van Shake & Vape is precies gebalanceerd zodat deze met deze nicotineboostergebruikt kan worden.

Wat is een nicotinebooster?

Een nicotinebooster is bedoeld om toe te voegen aan je Shake & Vape. Door het toevoegen van een nicotinebooster, kun je grote flessen e-liquid dampen met nicotine. Bij Shake & Vape moet je altijd een nicotinebooster toevoegen om de beste smaak te realiseren.

Hoe gebruik ik Shake & Vape e-liquid

Naast een grote fles Shake & Vape e-liquid, kun je naar wens een nicotinebooster toevoegen. Let wel op de verhouding van de booster in combinatie met de Shake & Vape. Als voorbeeld de volgende rekensommen.

 • Een 50ml Shake & Vape + 10 ml 18mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 3mg/ml nicotine
 • Een 50ml Shake & Vape + 10 ml 12mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 2mg/ml nicotine
 • Een 50ml Shake & Vape + 10 ml 6mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 1mg/ml nicotine
 • Een 50ml Shake & Vape + 10 ml 0mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 0mg/ml nicotine

Op onze website bieden wij alleen een nicotinebooster aan van 18mg. Dit omdat het niet perse nodig is om een hele nicotinebooster toe te voegen aan je Shake & Vape. Het enige verschil is dat de smaak van de Shake & Vape sterker is. Met een 18mg/ml nicotinebooster krijg je het volgende nicotinegehalte.

 • Een 50ml Shake & Vape + 10 ml 18mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 3mg/ml nicotine
 • Een 50ml Shake & Vape + 2/3 18mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 2mg/ml nicotine
 • Een 50ml Shake & Vape + 1/3 18mg/ml nicotinebooster = Een e-liquid van 1mg/ml nicotine

Dus ben je gewend om te dampen op 3mg, dan voeg je een 18mg nicotinebooster toe aan je e-liquid, schudden maar en klaar! Wil je Shake & Vape in een hoger nicotinegehalte gebruiken dan 3mg, Dan kun je daarbij gebruik maken van naald of petflessen om zelf je samenstelling te mengen. Echter kan hierbij de originele smaak, zoals deze is bedoeld door de producent, niet worden gegarandeerd.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  NLDamp 9,3 / 10 - 3,338 Beoordelingen @ KiYoh
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen