Terug

Damper kopen?

Op zoek naar een damper? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Een ander woord voor een damper is een e sigaret. Dit zijn apparaten die helpen om te stoppen met roken van tabak. Weet je niet goed waar je moet beginnen met zoeken naar een damper? Bekijk

Filters

Damper e sigaret

Een damper is een ander woord voor een e-sigaret. Dit is een hulpmiddel om te stoppen met roken van tabak en is hierdoor een goed alternatief. Een damper is 95% beter voor de gezondheid dan het roken van tabak. Wil je meer weten over het stoppen met roken van tabak? Bekijk dan onze hulp en advies pagina. Bekijk deze pagina ook voor meer informatie over de verschillende type dampers.

Beste damper

Wat is de beste damper voor mij als beginnende damper? Voor beginnende dampers adviseren we om een eenvoudige e-sigaret te kiezen. Dit zijn modellen met weinig instelmogelijkheden. Op deze manier kunt u uzelf eerst concentreren op de overgang van het roken van tabak naar het gebruik van een e-sigaret.

Bent u een ervaren damper? Kies dan voor een geavanceerd model damper. Dit zijn e-sigaretten met veel instelmogelijkheden zodat je van functies gebruik kunt maken zoals temperature control en Variabel Wattage.

Damper starterset, welke moet ik kiezen?

Voor iedere damper is er een perfecte starterset. Wil je beginnen met dampen? Dan moet je letten op een aantal verschillende zaken. Wil je liever een voorgevulde damper of een met losse e-liquid? Wil je een POD systeem e-sigaret of een e-sigaret met losse coils. Je kunt het zo gemakkelijk of ingewikkeld maken als je zelf wilt.

Weet je niet goed welke damper je het beste kunt kiezen? Maak dan gebruik van onze E-sigaret keuzehulp.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    NLDamp 9,3 / 10 - 2,588 Beoordelingen @ KiYoh
    ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen