Terug

België? Bezoek onze BE winkel

E-smoker Kopen

Wil je een e-smoker kopen? Bekijk onze e-smokers op deze pagina. Gebruik de filters aan de linkerzijde van deze pagina voor het vinden van je e-smoker. Weet je niet goed waar je moet beginnen met zoeken? Bekijk dan onze e-sigaret keuzehulp

Filters

  • HEXA 2.0 Starterkit

  HEXA 2.0 Starterkit

  Hexa Vape 2.0. Een Mouth to Lung Pod-systeem met een interne batterijcapaciteit van 350mAh...

  24,95

  Maandag in huis!

  • JustFog Q16 Pro

  JustFog Q16 Pro

  Een vernieuwde versie van de Justfog Q16 met een batterij van 900 mAh verkrijgbaar in vers...

  32,95

  Maandag in huis!

  • UWELL Caliburn

  UWELL Caliburn

  Open POD-systeem van het merk UWELL. De UWELL Caliburn

  24,99

  Maandag in huis!

  • Joyetech eGo AIO

  Joyetech eGo AIO

  Gebruiksvriendelijke starterset voor de starter

  19,95

  Maandag in huis!

  • Joyetech eGo AIO D22

  Joyetech eGo AIO D22

  Kleine krachtige starterset

  25,95

  Maandag in huis!

  • JustFog Q16

  JustFog Q16

  JustFog Q16 900 MAH. Geschikt voor de beginnende én ervaren damper. De Q16 is een eenvo...

  28,95

  Maandag in huis!

  • Vaptio Tyro - 1500 mAh Startset

  Vaptio Tyro - 1500 mAh Startset

  De Tyro E-sigaret van Vaptio is een All-In-One E-sigaret. De e-sigaret heeft een ingebouwd...

  19,99

  Maandag in huis!

  • JustFog Qpod Startset - 1.9ML

  JustFog Qpod Startset - 1.9ML

  De Qpod is een eenvoudige E-sigaret die werkt met een POD systeem. De startset wordt stand...

  34,95

  Maandag in huis!

E-smokers met liquid of vloeistof

De meest populaire type e-smokers maken gebruik van losse vloeistoffen. Deze vloeistoffen of liquids worden ook wel e-liquids genoemd. Dit zijn voor gemixte flesjes met vloeistof waarmee je de e-smoker kunt vullen. Daarna kun je deze verdampen doormiddel van de e-smoker. De liquid voor de e-smoker bestaat uit PG en VG. Klik hier en lees ‘Alles over PG en VG’. Klik hier en bekijk alle e-smoker liquid.

Naast de PG en VG bestaat de liquid voor de e-smoker uit nicotine en uit aroma. Ook zijn er e-smokers zonder nicotine. Je kunt dan gemakkelijk kiezen voor een vloeistof zonder nicotine. Vrijwel alle vloeistoffen zijn beschikbaar met en zonder nicotine.

E-smokers zonder liquid

Ook is het mogelijk om een e-smoker te gebruiken zonder liquid. Op die manier is het nog gemakkelijker om over te stappen op de e-smoker. Een e-smoker zonder liquid maakt over het algemeen gebruik van voor gevulde cartridges. Deze zorgen voor de opslag en verdamping van de vloeistof. Het voordeel van een e-smoker zonder vloeistof is dat deze zeer eenvoudig in gebruik zijn en dat je geen problemen hebt met bijvullen en met lekken. Een voorbeeld van een e-smoker zonder liquid is de HEXA.

E-smoke liquid met nicotine of zonder nicotine

Op zoek naar e-smoke liquid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u op zoek bent naar een e-smoker met liquid dan bieden wij een breed assortiment aan producten waarmee u de e-smoker volledig aan uw eigen wensen kunt aanpassen.

Goedkope e-smoker kopen

Een e-smoker hoeft helemaal niet duur te zijn. Zeker wanneer je dat vergelijkt met het roken van tabak. Een flesje met vloeistof voor je e-smoker, kost ongeveer 3 tot 5 euro. Wanneer je het aantal pufjes vegelijkt met het roken van een sigaret, is het roken van een e-smoker ongeveer 3 tot 5x goedkoper. Je kunt dus een hoop geld besparen wanneer je kiest voor het dampen met een e-smoker. Wil je graag direct naar ons assortiment toe? Klik dan hier voor onze goedkope e-smokers.

Het opladen en gebruiken van de e-smoker

Speciaal voor iedereen die graag gebruik wilt maken van een stappenplan voor het gebruik van een e-smoker, hebben we deze samengesteld. Hier lees je alles over de keuze voor een e-smoker en daarnaast leer je stap voor stap waar je op moet letten wanneer je de e-smoker gaat installeren en wanneer je deze in gebruik gaat nemen.

Verbod op e-smokers in openbare gelegenheden zoals in het vliegtuig.

Een e-smoker mag je tegenwoordig niet overal meer zomaar gebruiken, zo is het verboden om een e-smoker in het vliegtuig te gebruiken. Speciaal voor dit soort vragen, hebben we een artikel geschreven met daarin alle plaatsen waar een e-smoker verboden is. Lees dit artikel hier.

E-smoker kopen

Wilt u een e-smoker kopen? Maar bent u benieuwd of deze gezond is wel of niet? Dan zou u eens een kijkje kunnen nemen op onze pagina Wat is het verschil tussen Roken en Dampen. Hier leggen wij precies uit wat het verschil is tussen een e-sigaret en een normale tabak sigaret. Wij zijn gevestigd in Breda en Eindhoven. Echter verkopen wij onze producten momenteel alleen online. Bestelt u voor 23:00 in de avond op werkdagen? Dan bezorgen wij alle producten de volgende dag bij u thuis. Wel zo gemakkelijk. Daarnaast is onze shop ook geopend op zondag. Bestelt u voor 21:00 op zondag? Dan bezorgen wij je e-smoker al op maandag!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  NLDamp 9,1 / 10 - 1.752 Beoordelingen @ KiYoh >
  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen